Regenboogpad
Heel - Zijn met regenbooglicht

Bas Vliegenthart (1967)

Sinds 1997 heb ik een praktijk voor innerlijke bewustwording en groei. Op diverse manieren ben ik vanaf mijn jeugd al bekend met het werken met energie. Via de tuinbouwschool ben ik gaan studeren in de richting van hulpverlening. Ik ben aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeert als orthopedagoog. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in diverse behandelsettingen. Ik heb in mijn werk en in contact met clienten altijd naar een brederere context gekeken dan alleen het probleem in het hier en nu. Reincarnatie therapie en de behandelingen met RegenboogLicht hebben mij steeds doen verwonderen over het Leven. Hoe beperkende patronen ontstaan en hoe deze weer naar heelheid gebracht kunnen worden.

Vanuit het Regenboogpad geef ik al jaren lezingen en workshops op het gebied van heling, meditatie en bewustwording. Door mijn achtergrond heb ik ervaring in het (energetisch) werken met mensen en het begeleiden van levensvragen.

Mijn missie is ieder mens die dit wil weer in verbinding met de liefde in zijn of haar hart te brengen. Door innerlijke vrede creeren we zodoende wereldvrede.